Όροι Χρήσης

Άρνηση και Περιορισμός Ευθύνης:

Οι προβλέψεις, που περιέχονται στο Μπλόγκ,διατίθενται χωρίς καμία ρητή ή έμμεση εγγύηση. σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως προτάσεις, ή συστάσεις από το Μπλόγκ προς τους χρήστες της για οποιαδήποτε πράξη στοιχήματος. Η συμμετοχή τους σε δελτία στοιχήματος γίνεται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οικονομικό κίνδυνο. Αυτός ο ιστοχώρος είναι για πληροφοριακούς και λόγους ψυχαγωγίας μόνο.

Επικοινωνήστε με το Κέντρο Ψυχολογικής Απεξάρτησης από τα Τυχερά Παιχνίδια του ΚΕΘΕΑ αν εσείς ή κάποιος δικός σας έχει εξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια.

Το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ είναι πρόγραμμα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και έχει την έδρα του στην Αθήνα. Λειτουργεί από το 2003.

Απευθύνεται σε άτομα άνω των 15 ετών και στα συγγενικά τους πρόσωπα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις νόμιμες εξαρτήσεις, το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα (ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί, οικογενειακοί θεραπευτές).

Διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, χωρίς να αποκοπεί το άτομο από το περιβάλλον του και τις δραστηριότητές του.

Η παροχή των υπηρεσιών είναι δωρεάν, τηρείται το απόρρητο και προστατεύεται η ανωνυμία.

Λειτουργεί Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο 1114 και Τηλεσυμβουλευτικής (e-mail) 1114a@kethea-alfa.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 -21.00