Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

«Οσο νυχτώνει, η π..... μεγαλώνει» (vid)

Ο Μάρκος Παγδατής νίκησε τον Άλμπερτ Ράμος με... ποδοσφαιρική εξέδρα και το gazzetta.gr ανίχνευσε το πρώτο video από το youtube! Όλε και υβριστικά συνθήματα είχε το μενού!

Έλληνες και Κύπριοι ομογενείς βρέθηκαν στο Αυστραλιανό Όπεν, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στο τέλος όταν και ο Κύπριος τενίστας επικράτησαν έκαναν το γνωστό «όλε – όλε» στην κερκίδα.
Βέβαια, είχαν προηγηθεί τα συνθήματα: «Άλμπερτ Ράμος σε γαμ..., στο μ... της μάνας σου χοροπηδάμε» και «Μάρκο γερά, γερά και γ... τα τα μ...».

Πάντως, μετά τη νίκη του Μάρκου Παγδατή τα συνθήματα ήταν πιο... λάιτ με τους Ελληνες και Κύπριους θεατές αρχικά να πανηγυρίζουν και να κάνουν το όλε, ενώ στη συνέχεια φώναζαν:
«Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα ελληνικό» και «Είμαστε καλά; Οχι. Δεν είμαστε καλά δεν έχω μυαλό με τον Μάρκο τον θεό. Θα γίνουμε καλά θα βάλουμε μυαλό όταν πάρουμε το κύπελλο αυτό».
Στη συνέχεια τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και η κατάσταση... ξέφυγε με το σύνθημα: «Όσο νυχτώνει, η π... μεγαλώνει»! Δείτε το video...