Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Θέλει Γκέκα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να λύσει το επιθετικό του πρόβλημα και έτσι έχει στα υπόψιν την επιστροφή του Φάνη Γκέκα της Λεβάντε.
Στον Παναθηναϊκό αγωνιστικά τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά και πιστεύουν ότι το ηλεκτροσόκ με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα θα βοηθήσει την κατάσταση. Μέσα σε όλα όμως πρέπει να λυθεί και το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας καθώς μόνο ο Τοτσέ σκοράρει και αυτός με σχετική δυσκολία.
Έτσι στη διοίκηση των "πράσινων" έχουν ξεκινήσει ήδη το σκάουτινγκ με τον Φάνη Γκέκα να είναι ανάμεσα στα πρώτα ονόματα. Άλλωστε δεν είναι καθόλου άγνωστος καθώς υπήρξε βασικός επιθετικός για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό μέχρι να πάει στην Μπόχουμ και να βγει πρώτος σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος.

Επίσης ο Γκέκας δεν είναι βασικός στη Λεβάντε και αυτό δεν του αρέσει. Έχει σκοπό λοιπόν να χαρίσει ένα μέρος των χρημάτων που είναι να παίρνει ώστε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο ως ελεύθερος και να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει περισσότερο.

Στον Παναθηναϊκό μετά το λάθος του 2006 που τον άφησαν να φύγει το έχουν μετανιώσει και τον θέλουν πίσω να τους σώσει από τη φετινή κατρακύλα. Τέλος το ρεπορτάζ αναφέρει ότι και ο ίδιος ο παίκτης έχει πάρει την απόφαση ότι είναι καιρός να επιστρέψει στην Ελλάδα. Πηγή