Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

EURO 2012: Περίεργες ειδήσεις...Σε πόλεμο θα πάνε οι Εθνικές ομάδες;

Αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Τα νέα που λαμβάνουμε είναι ανησυχητικά για το αγωνιστικό μέρος. Σε πόλεμο θα πάνε οι Εθνικές ομάδες; Σε αγώνες ποδοσφαίρου εμείς πιστεύουμε!!!..! Αλλά εμπλέκονται πάρα πολλοί άλλοί παράγοντες...
Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε αρκετά από αυτά στις επόμενες ημέρες, μέχρι την έναρξη των αγώνων....Εμπλέκονται μέχρι και στρατιωτικά τμήματα των δύο χωρών... πολιτική /οί- ο Ναζισμός οπαδών πολλών ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματα των διοργανωτών, κ.α. Και τέλος θα συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές των Εθνικών ομάδων; Επίσης έχει ξεκινήσει μποϋκοτάζ από χώρες όπως η Αγγλία των αγώνων, με την προτροπή στους οπαδούς της, να μην μεταβούν στη χώρα που θα πάιξει η Εθ. Αγγλίας....Το BBC έκανε ντοκυμαντέρ κάποιων ωρών στις δύο χώρες, για τον αντισιμητισμό και τον φιλοναζισμό στις χώρες αυτές. ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
Οι Γάλλοι υπουργοί κήρυξαν μποϊκοτάζ του Euro 2012 στην Ουκρανία

 Τα μέλη της γαλλικής κυβέρνησης μποϊκοτάρουν το Euro 2012 στην Ουκρανία, λόγω της κατάστασης  γύρω από την πρώην πρωθυπουργό Γιούλια Τιμοσένκο,- δήλωσε την Πέμπτη η υπουργός Αθλητισμού, Νεολαίας,  Λαϊκής Εκπαίδευση και Δημόσια ζωής της Γαλλίας Valérie Fourneyron (Βαλερί Φουρνεϊρόν).

«Κανένα από τα μέλη της κυβέρνησης (της Γαλλίας) δεν θα είναι παρών στο πρωτάθλημα Euro 2012 στην Ουκρανία. Το Υπουργείο Εξωτερικών ενημέρωσε σχετικά την ουκρανική κυβέρνηση την Τετάρτη»,- είπε η Γαλλίδα υπουργός.
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 θα διεξαχθεί στην Πολωνία και την Ουκρανία από τις 8 Ιουνίου μέχρι την 1η  Ιουλίου. Το τουρνουά θα ξεκινήσει με το ματς ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Πολωνίας και της Ελλάδας  στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας στις 8 Ιουνίου.


 Η αντιαεροπορική άμυνα του Euro 2012

 Το ειδικό κέντρο που είναι αρμόδιο για την σχεδίαση της ασφάλειας του Euro 2012 είχε παρουσιάσει στις αρχές του έτους τα προβλήματα που αναμένει να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με τους ειδικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, τα προβλήματα που είχαν 60% – 70% πιθανότητα εμφάνισης ήταν καταστροφές και ατυχήματα επί του και στο οδικό δίκτυο, συγκρούσεις μεταξύ οπαδών, πλημμύρες, ακόμα και συντριβή αεροπλάνου.
Σε ελαφρώς χαμηλότερο ποσοστό κινδύνου, με πιθανότητα 50% – 60%, τοποθετήθηκαν οι βλάβες στα συστήματα τηλεπικοινωνιών, καταστροφή σε κτήρια και υποδομές, τρομοκρατικές ενέργειες και μόλυνση από ραδιενεργά υλικά.
Σήμερα αποκαλύφθηκαν κάποια από τα αντιαεροπορικά συστήματα που θα λάβουν μέρος στην ασφάλεια των αγώνων. Η καθημερινή εφημερίδα Dziennik Polski αναφέρει ότι, τα παλαιά, σοβιετικά S-125 Neva/Pechora, καθώς και τα εγχώριας ανάπτυξης GROM, θα είναι μερικά από αυτά που θα συμπληρώνουν τον τομέα της αεράμυνας, μαζί με ζεύγη μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων του Πολωνικού Στρατού και Ναυτικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου