Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

«Οσμή» για σικέ ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα!


Η λίστα των συλληφθέντων

Μάλιστα, μετά από εφόδους σε οικίες και σε γραφεία ιδιωτών, οι αστυνομικές αρχές, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΕΛ.ΑΣ, προχώρησαν στη σύλληψη των κ.κ. Σταύρου Ψωμιάδη (πρόεδρος Καβάλας), Αχιλλέα Μπέου (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου),  Γιώργου Τσακογιάννη (μεγαλομέτοχος  της Ηλιούπολης),  Δημήτρη Ζαβαντία (πρώην ποδοσφαιριστής), Νίκου Παντέλη (προπονητής), Αθανάσιου Ντότση (μάνατζερ Αγροτικού Αστέρα), Νίκου Χάλκου (πρόεδρος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Ανδρέα Δημόπουλου (μπουκμέικερ), Βασίλη Καρακούλια (μπουκμέικερ). Συγκεκριμένα οι κατηγορίες που βαραίνουν τους προαναφερθέντες, οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ, είναι για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Προσήχθη και γιος μεγαλοπαράγοντα του μπάσκετ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ  έχει προσαχθεί και γιος μεγαλοπαράγοντα ομάδας του μπάσκετ, ο οποίος φέρεται να έχει στοιχηματίσει επανειλημμένα κατά της ομάδας του σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις στο ποδόσφαιρο, όπου επίσης ο πατέρας του δραστηριοποιείται.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να είχε στοιχηματίσει στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη το 2008, 1.6 εκατομμύρια ευρώ στην ήττα των «πράσινων», κερδίζοντας 13 εκατομμύρια ευρώ, αφού το «τριφύλλι» είχε χάσει με 3-2 από τους Ακρίτες στα Πηγάδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει σχηματίσει δικογραφία για 90 άτομα!

«Οσμή» για σικέ ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ανάμεσα στους 90 περίπου κατηγορουμένους για την υπόθεση των στημένων ματς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθούν ένας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, καθώς κι ένας γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Μάλιστα το όνομα του τελευταίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας», η οποία είχε αποκαλυφθεί προ μερικών ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα σε τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου μεγάλης ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου με μάνατζερ αθλητών, η οποία έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ, υπάρχει έμμεση αναφορά του για σικέ ντέρμπι.

Επίσης, λόγω του γεγονότος πως αρκετοί από τους εμπλεκόμενους φέρονται να έχουν κερδίσει τεράστια ποσά από το στοίχημα στο ίντερνετ οι ελληνικές αρχές έχουν καταθέσει αίτημα δικαστικής συνδρομής σε 8 χώρες για να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου