Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κάποιες απόψεις για τις στοιχηματικές εταιρίες...και το στοίχημα..


Θα ξεκινήσω με τη διαχείρηση των χρημάτων. Όποιος θέλει ακολουθεί τις προτάσεις του μπλόγκ , του κάθε μπλόγκ, τα χρήματα είναι δικά του και ο ίδιος παίρνει την απόφαση να τα διαθέσει π.χ. στο στοίχημα.
Για όσους παρακολουθούν το μπλόγκ αυτό, θα θυμούνται ότι είχα.....
αρκετές διαφημήσεις ξένων εταιριών.
Πιστεύω ότι όλοι έχουμε ανάγκη τα χρήματα, όταν παίζουμε στοίχημα!
Όταν λοιπόν παίζουμε στοίχημα , καταβάλλουμε τα χρήματα άμεσα,και όχι μετα από μία δύο μέρες ;
Εκείνο που δέν δέχομαι από τις εταιρίες αυτές , είναι ότι , όταν κερδίζεις , σε πληρώνει μετά από δύο, τρείς,-πέντε, έξι ημέρες, ΓΙΑΤΙ;
Καί έτσι επέστρεψα στον ΟΠΑΠ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.....κέρδισα; την επόμενη στο πρακτορείο και πληρώθηκα άμεσα, και χωρίς προστριβές και άλλα παραλειπόμενα, ερωτήσεις πολλές, και στοιχεία για όλο το το σόι,πρίν σου δώσουν τα χρήματα.
Που παρεπιμπτόντος έχουν και όριο περίπου τα 10,000 ευρώ....στον ΟΠΑΠ; 250,000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΆΝΩ....
Να πώ ότι παίζω στοίχημα ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ, αλλά για να συμπληρώσω εισόδημα , και να ξεχρεώσω χρέη, σε τράπεζες, που νομίζω ότι όλοι χρωστάμε....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ,ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ Π.Χ. 30 ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ..
Ευχαριστώ......Δεκτές ή όποιες αντίθετες απόψεις, να τις εκφράσεται στα σχόλια, αν θέλετε...

ΥΓ. Και τα χρήματα που στοιχηματίζω είναι πάντα αυτά που περισεύουν,και μπορώ να τα διαθέσω, δεν έχω δεν στοιχηματίζω...γιατί  έτσι πρέπει να γίνεται... Κατά τη γνώμη μου!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου